32-Jarige man gewond bij steekincident bij het Stadhuis

AMERSFOORT – Woensdagavond 7 juli rond 22.45 uur is een 32-jarige man gewond geraakt bij een  steekincident op het Stadhuisplein in Amersfoort.

Bij het Stadhuis is een 32-jarige man gewond geraakt bij een steekincident aan zijn gezicht/hals. De hulpdiensten kwamen groots ter plaatsen. Een 38-jarige man zou het slachtoffer tijdens een ruzie op straat gestoken hebben met mogelijk glasscherven laat een woordvoerder van de politie weten. Het slachtoffer werd ter plaatsen behandeld aan zijn verwondingen door het ambulancepersoneel en werd overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving voor verder onderzoek. De politie is in de omgeving een onderzoek gestart. Ook een hondengeleider van de politie heeft ondersteund bij de zoekactie naar het mogelijke steek-wapen.

Een 38-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats is aangehouden en ia overgebracht naar het politiebureau. Het slachtoffer en de verdachte zouden elkaar kennen en zouden onderling ruzie hebben gehad wat is uitgelopen op een steekpartij. Aldus de politie.

De exacte aanleiding voor het steekincident, is niet bekend. De politie verricht hiernaar onderzoek. Hoe het met het slachtoffer gaat, is niet bekend.

 © 2021 | Copyright – Hulpdiensten Amersfoort |

© 2020 - 2022 | Copyright - Hulpdiensten Amersfoort - inbreuk auteursrecht: direct een factuur
Opslaan of Kopiëren is strafbaar
zonder toestemming.
Copyright © HDA MEDIA