Aftrap Los in het Bos met A’Fever

AMERSFOORT – Vrijdagavond 16 juli vanaf 19.00 uur werden de allereerste gasten verwelkomd bij het evenement Los in het Bos in het openluchttheater van Amersfoort.

De eerste editie van Los in het Bos werd met een knaller geopend, namelijk een ABBA-tribute door A’Fever. Bekende nummers van ABBA werden hier live gezongen onder begeleiding van hun eigen band!. Volgens de organisatie van Los in het Bos is het concert volledig uitverkocht en zijn de reacties zeer lovend. Sommige gasten kwamen helemaal in ABBA-style of hadden zelf gemaakte shirts aan. Een zeer geslaagde avond, aldus Sander Maas (organisator). Met een super leuk concept kon het drinken en eten, wat vooraf of tijdens de show besteld werd via de telefoon, opgehaald worden in zogeheten “buckets”. Deze buckets werden gevuld met ijsblokjes om het drinken tijdens de show koud te houden en het was tevens makkelijk meenemen de trap. Een geweldig concept.

Het evenement vind plaats van vrijdag 16 juli tot maandag 26 juli in het openluchttheater naast het Bosbad Amersfoort aan de Barchman Wuytierslaan in Amersfoort. Check de WEBSITE van Los in het Bos voor meer informatie.

Foto’s: Marnix Manschot Fotografie.

De foto’s zijn helaas online NIET beschikbaar in de kwaliteit die u gewend bent van ons, onze excuses. wilt u een foto afnemen in hoge kwaliteit?  Neem gerust contact met ons op via DEZE link.

 © 2021 | Copyright – Hulpdiensten Amersfoort |

© 2020 - 2022 | Copyright - Hulpdiensten Amersfoort - inbreuk auteursrecht: direct een factuur
Opslaan of Kopiëren is strafbaar
zonder toestemming.
Copyright © HDA MEDIA