Brommerrijder gewond na botsing met bestelbus

SOEST – Donderdagmorgen 19 augustus rond 09.35 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden aan de Birkstraat ter hoogte van Dierenwinkel Eemland Diervoeders in Soest.

Een bestelbus is op de rijbaan door nog onbekende oorzaak in botsing gekomen met een brommerrijder. Hierbij kwam de brommerrijder, een man, hard ten val en raakte gewond. Omliggende bedrijven waaronder Dierenwinkel Eemland Diervoeders hoorde de klap van de aanrijding en wisten al meteen hoe laat het was. Medewerkers verleende het slachtoffer direct eerste hulp in afwachting van de ambulance. Het is niet de eerste keer dat op deze plek een aanrijding gebeurd, aldus een bewoonsters. Na aankomst van de ambulancedienst werd het slachtoffer behandeld aan zijn verwondingen en werd hij voor verdere behandeling overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving. De Vespa-brommer en de bestelbus liepen forse schade op door het ongeval.

De politie verricht onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. Een opgeroepen bergingsbedrijf zal komen om één of beide voertuigen af te slepen.

 © 2021 | Copyright – Hulpdiensten Amersfoort |

© 2020 - 2022 | Copyright - Hulpdiensten Amersfoort - inbreuk auteursrecht: direct een factuur
Opslaan of Kopiëren is strafbaar
zonder toestemming.
Copyright © HDA MEDIA