Geplaatst door: Redactie HDA Media

Lachgastank aangetroffen bij ernstig ongeval

AMERSFOORT – Dinsdagmorgen 4 januari omstreeks 01.20 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Ringweg-Randenbroek in Amersfoort.

Een bestuurder is met hoge snelheid de macht over het stuur verloren en raakte daardoor van de weg. Tijdens zijn crash raakte hij een lantaarnpaal en botsten vervolgens tegen een boom. Het inmiddels zwaarbeschadigde voertuig kwam op de parallelweg tot stilstand. Hulpdiensten werden groots opgeroepen waaronder een traumateam werd per helikopter ingevlogen naar het incident maar werd onderweg afbesteld. De bestuurder raakte ernstig gewond en werd door het ambulancepersoneel behandeld aan zijn verwondingen waarna hij werd overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving voor verdere behandeling. In het voertuig lagen ballonnen, vermoedelijk van het gebruik van lachgas. Agenten troffen naast het voertuig ook een lachgastank aan, welke hoogstwaarschijnlijk uit het voertuig is gegooid na de crash.

Een opgeroepen berger zal zorg dragen over het bergen van het zwaarbeschadigde voertuig. De politie verricht verder onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

VIDEO ⤵️

 © 2021 | Copyright – Hulpdiensten Amersfoort – HDA Media |

LEES MEER
© 2020 - 2022 | Copyright - Hulpdiensten Amersfoort - inbreuk auteursrecht: direct een factuur
Opslaan of Kopiëren is strafbaar
zonder toestemming.
Copyright © HDA MEDIA