Twee ongevallen kort na elkaar op snelweg

AMERSFOORT – Vrijdagmiddag 27 augustus tegen 16.35 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Rijksweg A1 Rechts ter hoogte van afrit Zwolle / Utrecht in Amersfoort.

Een vrachtwagenchauffeur kwam door onbekende oorzaak in botsing met een personenauto. Door de botsing hebben beide voertuigen lichte schade opgelopen. De betrokkenen hebben schadeformulieren ingevuld en konden hierna hun weg weer vervolgen. Nog voordat het eerste ongeval vertrokken was ontstond er op de meest linker rijstrook een kop-staart botsing tussen drie voertuigen, een personenauto en twee bestelbusjes. In de personenauto zaten twee dames die door het ongeval gewond raakte. Na behandeling door de ambulancedienst werden zei beide overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving. De drie voertuigen raakte beschadigd en de personenauto kon niet meer zelfstandig verder rijden en werd afgesleept door een bergingsbedrijf.

Door beide ongevallen ontstond er een behoorlijke file in de richting van Apeldoorn. Na ruim een uur was de weg weer vrij.

 © 2021 | Copyright – Hulpdiensten Amersfoort |

© 2020 - 2022 | Copyright - Hulpdiensten Amersfoort - inbreuk auteursrecht: direct een factuur
Opslaan of Kopiëren is strafbaar
zonder toestemming.
Copyright © HDA MEDIA